Benvinguda

Hola, soc la Mercè , aquest es el meu blog, que també és el vostre

Benvinguts a tothom que vulgui visitar aquest Blog.
Amb ell compartirem i aprendren l'Assignatura de
INTERCULTURALITAT I EDUCACIÓ.

Salutacions i Bon viatge!
Mercè

No ploris per no veure el sol,perquè les llàgrimes no et deixaran veure les estrelles.




Webcam i temps

lunes, 13 de octubre de 2008

2. DEBAT


El debat, ha estat molt interessant i alhora enriquidor. Entre tots l’hem anat construint i la participació ha estat molt bona. Tots i cada un de nosaltres hem donat la nostra opinió sobre el tema i més o menys ens hem possat d’acord i hem coincidit força. Totes le sintervencions han estat molt acurades i elaborades amb un treball anterior d’informació i estudi.
També vull agrair tots els companys que han anat penjat pàgines web o d’altres recursos com articles del diari. Han sotit molts i diferents conceptes, els quals hem anat tractant al llarg del debat. Vull afegir també que el debat ha traspassqat l’espai virtual i ha anat molt més enllà, perquè he aprofitat per fer-ho extensible a d’altres companys ja sigui de feina o bé amb lligams d’amistat. Tothom ha dit la seva al igual que en el debat de l’aula.

Després del debat, puc dir que he après una mica més.De fet la col·laboració o cooperació és un procés social de construcció on cada individu apren més del que aprendria ell tot sol, degut a la interacció amb els altres membres del seu grup. El resultat d’un treball realitzat en un grup cooperatiu té un valor superior al que trindria la suma dels treballs individuals de cada membre del grup.Per això tot i la dificultat sempre és molt millor poder debatre i treballar en grup. Es aquí on apareix l’aprenetatge col.laboratiu , que he vist reflectit en el debat.
Ha estat un plaer compartir aquest espai de debat amb tots vosaltres.
Moltes gràcies.

No hay comentarios: